Eşti aici
Blog
-
Culoare în mâncare
Când fiecare preparat vorbește despre cât e de gustos, oaspeții noștri vor fi fericiți la masă.
Gustu-i totul, dar ce ne-am face fără culoare în farfurie? -
Bucătărie cu tâlc
Când ingredientele principale sunt sufletul, migala și priceperea, gusturile bune și alese înfloresc.
-
Stare de spirit
Iarna-i pe uliță. La noi în casă miroase-a scorțișoară și e cald.
-
E toamnă-iarnă
La fereastră, în odaia de la drum, o gutuie-ngălbenită
S-o păstrăm pentru Ajun. -
Cornulete frăgezite
Poate că nu-i un secret pentru o gospodină adevărată că această rețetă conține borș. Cornulețele dulci, cu niscaiva rahat turcesc printr-însele, sunt răsfățate cu amintiri de pe vremea copilăriei în bătătura bunicii.
-
Răpciune
Toamna-i cu zorii în gene.
Răpciune aduce culesul poamelor și burdușirea cămărilor. Ne bucurăm de roade și soare blajin.
- 1 of 7
- următor ›