Eşti aici

Blog

  • Culoare în mâncare

     Când fiecare preparat vorbește despre cât e de gustos, oaspeții noștri vor fi fericiți la masă. 
    Gustu-i totul, dar ce ne-am face fără culoare în farfurie?

  • Bucătărie cu tâlc

    Când ingredientele principale sunt sufletul, migala și priceperea, gusturile bune și alese înfloresc.

  • Stare de spirit

    Iarna-i pe uliță. La noi în casă miroase-a scorțișoară și e cald.  

  • E toamnă-iarnă

    La fereastră, în odaia de la drum, o gutuie-ngălbenită
    S-o păstrăm pentru Ajun. 

     

     

     

  • Cornulete frăgezite

    Poate că nu-i un secret pentru o gospodină adevărată că această rețetă conține borș. Cornulețele dulci, cu niscaiva rahat turcesc printr-însele, sunt răsfățate cu amintiri de pe vremea copilăriei în bătătura bunicii.

  • Răpciune

    Toamna-i cu zorii în gene. 
    Răpciune aduce culesul poamelor și burdușirea cămărilor. Ne bucurăm de roade și soare blajin.