Am reușit să scuturăm aroma verii în borcanele noastre și apoi ne-am îngrijit să vi le prezentăm cum știm mai frumos.
Vă poftim să ne fiți musafiri și promitem că nu vă turnăm dulceața-n șoșoni.
Dulceață mofturoasă (de căpșuni cu mentă, busuioc și chili) Dulcele și aroma sunt încet înlocuite de iute și parfum. Recomandare: se gustă puțin câte puțin de mai multe ori pe zi.
Dulceața musafirilor (dulceață de cireșe negre și puternic amărui, cu mentă) Recomandare: dulcețurile nu sunt pentru mâncare; cu dulceață și cu un pahar de apă rece se cinstește oaspetele ce-ți vine în casă.
Dulceață-n glas (caise stropite cu vin și înmiresmate cu flori proaspete de lavandă) Recomandare: după degustarea acestui dulce, conversația capătă accente de poezie.
Urzeala soarelui (dulceață de afine cu scorțișoară) Recomandare: energia întregii veri se prinde in mărgelele acestea mici pentru diminețile și serile întregului an.
Scufița roșie (gem de coacăze roșii și căpșuni) Recomandare: gust jucăuș de dulce și de acrișor, care se domolește cu o conversație ușoară.
Zănateca (vișine și zahăr cu parfum din păstăi de vanilie) Recomandare: îți vine să o respiri, nu s-o miroși.