Eşti aici

Termeni și condiţii

Regulament de ordine interioară

Angajații Casei de oaspeți Sfântul Nicolae depun toate eforturile ca timpul petrecut aici să devină memorabil. Ne dorim ca locul căruia îi deschidem ușile să fie, chiar și pentru puțin timp, o casă pentru oaspetele nostru.
Codul de comportament în spațiul Casei de oaspeți Sfântul Nicolae  se bazează, în primul rând, pe legile nescrise ale ospitalității, ale bunului simț comun și pe legile în vigoare în țara noastră.

Cazarea

Cazarea se poate face în următoarele moduri:
- prin înregistrarea unei rezervări direct în saitul nostru;
- telefonic;
- direct, la recepție;
- prin rezervare, pe saitul www.booking.com

Vă recomandăm să alegeți înregistrarea prin intermediul saitului, această modalitate oferindu-vă posibilitatea de a vă informa în privința disponibilității camerelor, a ofertelor și a serviciilor pe care le punem la dispoziție.
La preluarea camerei se va prezenta un act de identitate, pentru înscrierea în registrul de oaspeți și pentru a se elibera cardul camerei rezervate. Din momentul preluării cardului de la recepție, oaspetele răspunde pentru camera rezervată și pentru bunurile din ea. Achitarea costurilor aferente cazării se face la sosire.

Obligaţiile generale ale personalului Casei de oaspeţi:

- să depună toate eforturile ca șederea oaspeților să fie una pe măsura promisiunilor;
- să urmărească crearea unui ambient convenabil pentru toți oaspeții și să intervină atunci când unii oaspeți, prin conduita lor, afectează confortul celorlalți;
- să vegheze la utilizarea corectă a spațiilor și bunurilor puse la dispoziția oaspeților;

Obligaţiile oaspeţilor:

- să supravegheze permanent copiii. Pentru eventuale accidentări, responsabili vor fi părinții sau aparținătorii. De asemenea, pagubele provocate de copii vor fi imputate părinților sau aparținătorilor.
- să anunțe imediat orice defecțiune a bunurilor și instalațiilor din camera închiriată, pentru a preîntâmpina accidentări ori avarieri și mai grave;
- deși nu este interzis cu desăvârșire, consumul de băuturi alcoolice se va face numai cu moderație. Nu este permisă afișarea în spațiile publice din interiorul pensiunii în stare de ebrietate.
- să nu utilizeze în incinta pensiunii consumatori electrici mari: reșouri, fierbătoare, radiatoare etc.
- să manifeste respect și grijă față de bunurile puse la dispoziție și să păstreze curățenia.

Deși nu ne dorim asta…

Pentru situații pe care conducerea și personalul Casei de oaspeți le consideră inacceptabile, ne rezervăm dreptul de a cere persoanelor în cauză părăsirea pensiunii.
Pentru orice fel de avarii, deteriorări, distrugeri etc. produse din vina sau prin neglijența oaspeților, se vor achita sume care să acopere, după caz, înlocuirea sau repararea daunei produse.