Eşti aici

Vecinătăti

Ce mai puteţi vizita prin împrejurimi

vezi pe hartă

Casa noastră de oaspeți este situată în inima orașului, foarte aproape de kilometrul 0. Nu durează decât câteva minute să ajungi la Palatul Roznovanu, să te închini la Catedrala mitropolitană, să vizitezi Teatrul Național sau Casa Dosoftei și să-ți faci cumpărăturile la Palas. Nu ne crezi? Vino și convinge-te!

 

 

 • Casa Dosoftei

  Casa Dosoftei

  Nu poți să te cazezi la Casa de ospeți „Sfântul Nicolae” și să nu faci o plimbare până la Casa Dosoftei și Biserica Sfântul Nicolae Domnesc.

 • Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”

  Cel mai vechi teatru național din România se află doar la câțiva pași de Casa de oaspeți Sfântul Nicolae. Veritabilă bijuterie arhitectonică, clădirea Teatrului Național din capitala Moldovei adăpostește  atât monumente de artă (Cortina pictată în 1896 de meșterul vienez M.

 • Palatul Roznovanu

  Locul unde este situată Casa de oaspeți Sfântul Nicolae respiră cultură și tradiție.

 • Detalii ieșene (1)

   Vara, după ora prânzului, când căldură s-a mai domolit, trebuie să faci o plimbare pe străzile înfrunzite. Parfum de tei bine copt și multe alte detalii. 

 • Catedrala mitropolitană din Iași

  Principala atracție turistică a Iașului, Catedrala mitropolitană, capodoperă  a artei murale românești, ce adăpostește racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, precum și o racla cu părticelele din moaştele a 32 de sfinţi, se află  la doar 140 m de Casa de oaspeți „Sfântul Nicolae”.

 • Mănăstirea "Sfinţii Trei Ierarhi"

  De la Casa de oaspeți Sfântul Nicolae până la Mănăstirea „Sfinții Trei Ierarhi” puteți ajunge pe jos în mai puțin de 5 minute.